2018/02/16

Vene-messutaan vielä vähän.Messujen suola ovat nämä mielenkiintoiset osastot, joilla on uskomatonta tavaraa kaupan. Tällä osastolla, 5g61 oli hauskaa porukkaa Oulusta. Tarjolla oli paistinpannuista käärmeöljyyn. Minun mielenkiintoni nappasi tuo Optikon Oma -linssinpuhdistusneste. Vaikutti hyvältä tuotteelta. 

Pienestä pullosta yksi ruikkaus ja lasit oli puhtaammat kuin koskaan. Ostin vielä ison pullo, jolla saan tuulilasin molemmilta puolilta puhtaaksi. Nettisivuja kauppiaalla ei ole, mutta aina voi soittaa, ellet nyt ehdi vielä loppuviikosta Vene-messuille ostoksilla.  T:mi Janne Rousu 0400 191 549

Tää syyhyttää edelleen. Jo vuosi sitten pörräsin Mastervoltin osastolla.
Täältä voi tilata vaikka kanootin kannen muotoisen aurinkokennon ja Merielin pojat kasaa sen vesitiiviiseen boksiin, johon saa tiiviin USB-töpselin.

Saa nähdä, syntyyko tänä keväänä. 
Jos kiinnostaa, käy moikkaamassa Timo Hakakoskea, www.meriel.fi

Kyselin Garminin osastolla, onko mitään uutta melojan tarpeisiin.
Itseasiassa Garminin Inreach -turvapuhelin kiinnosti. Ei ollut ihan sitä, mitä oletin. Olin luullut, että laite toimii reitin näyttäjänä samalla tavalla kuin SPOT-paikannin: sukulaiset voi netistä seurata, että siellä se menee. Toiminto on kuulemma virtasyöppö. Esittelijä suositteli, että vehje on povitaskussa ja sitten kun putoaa rotkoon, niin ei kun laite esiin ja Helppi-nappula pohjaan. 

No - ainoa oikea osaston plussa oli tuossa kuvan vasemmanpuoleinen gepsi, joka a) kelluu ja b) on mustavalkoisena virtapihi. Ja toimii paristoilla niin kuin pienet Etrexit, joita olen käyttänyt. Karttaa tähän halpikseen ei saa. Sen saa tuohon oikeanpuoleiseen, jossa on värillinen näyttö.

Tässä vaiheessa esittelijä sanoi, että hänen pitää mennä syömään, kaveri jo odottaa. 
Joten kaupanteko jäi sitten nälän vuoksi vaiheeseen. Hups, jäi hämmentynyt olo.
No, minäkin menin syömään.

Merikuvia jaksaa aina katsella.
Tässä muutama otos sisääntuloaulan näyttelystä.
Vedokset on kaupan noin 400 euron hintaan.Tän vois ottaa vaikka syliin.
Hyvää sulaa kautta itse kullekin säädylle!


Off-Road -melonnan äänenkannattaja.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Vastaan, kunhan huomaan kommentin. Jos on kiire, laita email suoraan tai vaikka Facebookin kautta mulle.

You are welcome to comment in English too.