2019/08/25

Opettavaisia virtaharjoituksia Kymijoen KultaallaKultaan viikonloppu meni hienosti. Harjoittelimme virran lukua, melonnan perustekniikoita virrassa, virtaan menoa ja siltä- poistumista akanvirtaan. Lisäksi Kultaa on loistava paikka harjoitella nousemista ylävirtaan. Siinä oppii lukemaan virran nyansseja.

Harjoittelu oli sen verran reipasta, että pelastautumisia ja reskutuksia tuli opeteltua ihan luonnostaan. Vesi oli lämmintä ja virta ystävällinen. Kiitoa osallistujille, tehän sen tapahtuman teitte.

Eikä tässä kaikki!  

Olen yhtenä kouluttajana tällaisessa kanoottitilaisuudessa:

Avokanoottimelonta tutuksi -tapahtuma,
Kattilajärvi, Nuuksio 31.8.-1.9.2019

Avokanoottimelonta tutuksi -tapahtumassa harjoitellaan kokeneiden kouluttajien johdolla avokanoottimelonnan tekniikoita ja turvallisuustaitoja ja tutustutaan avokanoottimelonnan mahdollisuuksiin retkeilyssä. 

Täällä lisätietoja ja ilmoittautuminen >>> 


Off-Road -melonnan äänenkannattaja.

2 kommenttia :

  1. Hieno kooste Kultaalta. Olipa hauskaa ja opettavaista t. Pinkki Kolibri

    VastaaPoista
  2. Hei Pinkki, kiitos! Tulonko muuten maininneeksi, että olen ollut kehittämässä Kolibria Welhon Ari Holmin kanssa. Mm. nimi ja tunnus on minun käsialaa. Se on hyvä kanootti. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Vastaan, kunhan huomaan kommentin. Jos on kiire, laita email suoraan tai vaikka Facebookin kautta mulle.

You are welcome to comment in English too.