2013/06/25

Tuft Gullö Runt för riktiga Off-Road Paddlare

Vielä päivällä luvattiin Gullö Runtiin kaatosadetta sunnuntaiksi, mutta nyt näyttää jo paremmalta, ainakin norjalaisin silmin. Linkki sääennusteeseen.

Eivät kaikki Gullöön palkitut melojat ole rumia äijiä.

Testasin tänään kanoottia Gullön 19,1 kilometrin lenkille. Meloin Soutustadionilta Mustasaareen lounaalle Esquif Breezellä ja takaisin meloin ystäväni Tuomas T:n Bell Merlin II:lla. 2,5 kilomerin täysvauhtisen melonnan keskinopeus Breezellä 6,2 km/t ja Merlinillä 7,4 km/t. Tarkemmat gps-analyysit näistä linkeistä: Breeze | Esquif.

Esquif Breeze, keskinopeus 6,2 km/t, matka 2,5 km
Bell Merlin II, keskinopeus 7,4 km/t, matka 2,5 km
Gullö menisi kymmenen minuuttia nopeammin Merlinillä kuin Breezellä. Toisaalta, mun ennätys solona on viime kesältä, 7,08 km/t, joten huippunopeudet eivät ole samat 20 kilometrillä kuin 2,5 kilometrillä. Sää vaikuttaa tuloksiin paljon.

Mielenkiintoinen havainto oli, kun hyppäsin miltei lennosta Breezestä Merliniin, niin vaikka jälkimmäinen oli nopea ja kevytkulkuinen, niin kaipasin Breezen kapeutta. Breezeä on hauska meloa, se on todellinen kuntokanootti, jos alkaa hakea huippunopeuksia. Marssivauhti tuntuu sujuvan hyvin.
 
Tässä syntyy Tuomas Tuomen ja minun melomana Gullon inkkarikaksikkoennätys. 2:09:35 vuodelta 2009. Keskinopeus 8,8 km/t, ennätys on edelleen voimassa.

No - sunnuntaina nähdään, kuinka Breeze toimii. Lähde sinäkin mukaan. Gullö on hieno tapahtuma. Wågenin porukka osaa järjestää. LInkki Wågenin sivuille on tässä.

Ne osaa ihan hyvää suomea.
Linkki Gullö Runtin sivuilleOff-Road -melonnan äänenkannattaja.

1 kommentti :

  1. On tullut kysymyksiä, että hidastaako hyvä ruoka matkantekoa. Ilman muuta se hidastaa, kun syö hyvin ja ottaa päälle ettoset, niin aikaa kuluu.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Vastaan, kunhan huomaan kommentin. Jos on kiire, laita email suoraan tai vaikka Facebookin kautta mulle.

You are welcome to comment in English too.